Interviu de angajare

Momentul când eşti pus în faţa unui interviu de angajare este probabil cel mai important pas pe care îl vei face în călătoria ta în căutarea unui job. Este cea mai bună șansă de a arăta companiei și managerului de angajare că tu eşti cel pe care-l caută.

CV-ul tău a fost suficient de impresionant și ai fost invitat să te întâlneşti personal cu echipa. Este o veste bună, dar nu există nici o îndoială că poate deveni uşor o sursă de anxietate. De fapt, nouă din zece oameni simt frică atunci când au de dat un interviu. Este normal să simți în prealabil fluturi în stomac – un pic ca anxietatea pre-examen sau un caz de frică de scenă. Ai stabilit nişte standarde cu CV-ul tău ”ca la carte” și acum este momentul să te ridici la nivelul aşteptărilor.

Dacă crezi că majoritatea deciziilor de angajare se bazează pe experiență și calificările exigente, suntem aici să distrugem mitul. Un CV e suficient să te aducă până la ușă. Dar modul în care decurge interviul determină dacă ţi se oferă sau nu locul de muncă.

Scopul unui interviu este să se afle mai multe despre cine ești și cum ai fi încadrat în viitorul tău rol în firmă. Datorită CV-ului, comisia știe deja că ai calificările necesare pentru a-ți face treaba. Acum vor doar să învețe mai multe despre tine.

Piața locurilor de muncă este întotdeauna competitivă. Este esențial să ai  abilitățile corecte intervievare pentru a ieși din mulțime. Veți găsi tot ajutorul și informațiile de care aveți nevoie chiar aici pentru a reuși într-un interviu de angajare și pentru a obține slujba pe care o doriți.

Răsfoieşte articolele noastre!

Interviu de angajare

2020-04-02T12:40:28+02:00iunie 26th, 2019|Interviu de angajare, Joburi in germana|

Cum să te pregătești în mod optim pentru un interviu de angajare Pentru majoritatea dintre noi este o experiență neplăcută, pentru unii chiar și un motiv pentru mâini transpirate din cauza emoțiilor și nopți nedormite în zilele anterioare: un interviu de angajare. Nu toată lumea este la fel de isteață și elocventă ca Tyrion Lannister