Gaseste si aplica la job

Gaseste si aplica la un job pe MeinJob.ro. Felicitări! Dacă eşti aici inseamnă că ai facut primul pas în a-ţi începe cariera. Ştim cât de copleşitor şi obositor este să îţi găseşti jobul visat. De multe ori avem senzaţia că am găsit jobul perfect şi se întâmplă să fim dezamăgiţi din diverse motive. Totuşi, în nici un caz nu e momentul să renunţi. Dacă îţi trece totuşi prin minte, aici intervenim noi. Suntem aici să căutăm cele mai faine oportunităţi pentru tine. Ce trebuie să faci acum?

Primul pas este să îți faci cont, iar acest lucru merge foarte uşor. Ai 2 variante pentru a-ți face cont pe MeinJob, pe ambele le găsești aici. Fie îți faci log-in cu Facebook sau Linked-in, fie completezi formularul de înscriere. Dacă ai ales cea de a doua variantă va trebui să îți confirmi contul pe mail și apoi poți să aplici la orice job vrei tu de pe meinjob.ro

După ce ai terminat cu înscrierea pe site, te invităm și să vezi ce articole avem la această categorie. Ne propunem să venim în ajutorul celor care sunt în cautare de joburi și au nevoie de sfaturi sau recomandări reale. Scopul nostru este să răspundem la întrebări de genul: ”Cum poți să îți crești șansele realmente să primești jobul dorit?” Dacă crezi că te putem ajuta cu mai mult decât să te punem in legătură cu cei mai faini angajatori, aruncă un ochi şi pe articole.

Articole despre cum să îți crești șansele! Gaseste si aplica la job-uri pe MeinJob.ro

  • accenture

Accenture – Totul despre ei

2019-10-15T19:28:09+02:00iunie 12th, 2019|Gaseste si aplica la job|

      Accenture este o companie de servicii profesionale pentru mediul de afaceri, lider pe plan global, care oferă o gamă largă de soluții, de la strategie și consultanță, la digitalizare, tehnologie și procese de resurse umane, IT, analiză garanții, administrare contracte și suport pentru diverse departamente ale clienților, în 20 de limbi străine.

Sfaturi pentru scrierea unui CV

2020-04-16T13:44:40+02:00februarie 5th, 2019|Gaseste si aplica la job, Germania si limba germana|

Ce presupune scrierea unui CV? Scrierea unui CV se numără printre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba de angajare. Este momentul în care ne construim o imagine pe care o livrăm unei persoane necunoscute, în cazul acesta - angajatorului. Prin intermediul acestei imagini, încercăm să îl convingem pe potențialul nostru angajator că suntem