„Rindfleischetikettierungsueberwachungs-aufgabenuebertragungsgesetz” 

Când îţi spune cineva -invata germana!- ţi se face pielea de găina? Ți s-a spus că este foarte greu de învățat? Sau poate ai avut acest sentiment atunci când ai auzit un nativ german vorbind? Cuvântul înspăimântător de mai sus confirmă ipoteza ta?

Ei bine nu. Faptul că este greu să înveți germană este doar un mit. Studiul oricărei limbi necesită timp și implicare. Este la fel și cu limba germană.

Să ai motivație suficientă și să muncești din greu pentru obținerea scopului tău este absolut necesar. Și dacă nu știi de unde să pornești, am adunat niște sfaturi  Dacă faci doar un pas la un moment dat, vei vedea că rezultatele vor veni rapid.  Învățarea unei limbi necesită o perioadă de timp diferită, în funcție de mai mulți factori, cum ar fi experiența anterioară și expunerea la limbă, rezistența ta, cât de multă muncă ai depus în procesul de învățare, motivație și așa mai departe.

Dar, dacă exersezi zilnic, cel puțin pentru un timp de trei până la șase luni, probabil că vei putea purta o conversație obișnuită cu un prieten și vei reuși să faci lucruri, cum ar fi să intri într-o cafenea și să poți comanda pe germană. Unii oameni se chinuie mai mult decât alții și au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la acest nivel, dar asta este din cauza faptului că nu se străduiesc suficient și nu exersează zilnic.

Invata germana cu ajutorul nostru! Ţi-am pregătit tot felul de materiale pentru a începe. Dacă esti pus pe treabă şi mobilizat, aruncă un ochi şi pe siteul prietenilor noştri invatagermana.ro