Dacă Germana ta e un pic cam şubredă, n-ai mai exersat de mult, exerseaza germana prin voluntariat! Voluntariatul este o activitate extraordinar de importantă pentru formarea unei etici a muncii de valoare. Bine, pe lângă asta, sunt tot felul de alte lucruri pe care ar fi bine să le iei in considerare. Fain totuşi că ne-am gândit la asta! Am creat o întreagă categorie legată de dezvoltarea personală. Mai multe poţi citi aici.

General vorbind, dacă job huntingul nu merge extraordinar şi vrei să te remarci în vre-un fel pe piaţa muncii, poate voluntariatul e soluţia. Cu siguranţă faptul că ai decis să fii suficient de altruist incât să îţi dedici din timpul tău fără nici un beneficiu monetar unor organizatii e un prim pas. E o oportunitate extraordinară de a aprofunda cunoştinţe, de a cunoaşte oameni care poate te vor ajuta mai târziu în carieră.

Legat de limba Germana, din păcate, chiar daca la şcoala (ori curs) ai fost elev de nota 10, când vine vorba chiar de interacţionat intr-o limbă străina, treaba nu-i chiar aşa de simplă. Având in vedere că în realitate Germana nu sună ca şi pe casete, e nevoie de exerciţiu. Mai ales dacă vei fi nevoit să şi lucrezi doar in Germană. Nu-i fain să ţi se atribuie taskuri şi tu să stai cu dicţionarul în buzunar. Nu că ar fi capăt de lume, dar totuşi nu e chiar profi.

Sfatul nostru? Vezi ce am pregătit pentru tine. Şi, evident, exerseaza germana prin voluntariat!