Există situaţii în care ne dorim să învaţăm o limbă străină, însă pur şi simplu, logistic vorbind, nu ne permite timpul. (deşi, trebuie sa recunoaştem, de multe ori cam e o scuză). Poate nu ai găsit tutorele potrivit. Poate nu îţi surâde ideea de a face greşelile de începători in faţa altor oameni în cadrul unui curs. Sau, de ce nu, vrei pur şi simplu să înveti dintre păturile şi pernele tale de acasă. Invata germana online cu ajutorul nostru!

Ştim că nu e cel mai uşor lucru din lume să te apuci de învaţat o limbă străină de unul singur.

O ştim şi noi, o ştiu şi cei de la invatagermana.ro. De aceea şi ei au cateva articole cu sugestii de aplicaţii pe telefon de care te poţi folosi atunci când începi să înveţi. Pe lângă asta sunt şi tot felul de canale de youtube folositoare. Le găseşti în articol. Până şi cei mici pot invăţa de pe youtube. Până la urmă învăţatul prin asociere de imagini e printre cele mai eficiente metode. O credem şi noi, şi cei de la tabaradegermana.ro. Resurse sunt tot felul, trebuie doar să te mobilizezi. Într-adevăr, învăţatul online presupune o anumită disciplină. Trebuie să fii consecvent şi să îţi faci un program organizat de care chiar să te ţii. Nu te îngrijora dacă n-ai fost în general cel mai consecvent student. Disciplina poate fi educată.

Dacă eşti hotărât să începi, aruncă un ochi pe materialele pe care ţi le-am pregătit! Noi credem ca sunt un început foarte bun pentru a face primii paşi în a invăţa germana online.