Cum sa fii promovat la job? Să recunoaştem, toţi ne gândim mai devreme sau mai târziu la asta. Nu este uşor să constaţi după 2-3 ani ca te aflii în acelaşi punct cu toate că tu consideri că meriţi mai mult. Nu toată lumea dorește să fie freelancer și sunt destui angajați mulțumiți de sistemul în care lucrează, mereu căutând să facă mai mult, să prindă o poziție mai bună în cadrul companiei.

Pentru unii oameni, avansarea la locul de muncă este un scop mandatoriu ca sa atingă fericirea personală. Pentru alții este doar o lozincă menită să impresioneze angajatorul la interviu. Există și persoane pentru care promovarea înseamnă mai mulți bani și cam atât. Dar pentru tine ce înseamnă și cat de important este sa fii promovat la job? Odată ce ți-ai răspuns la intrebare, poți începe demersurile în acest scop. Este important de ținut minte că promovarile sunt strâns legate de dezvoltarea ta personală, despre care poți citi mai multe aici.

Abia după ce ai facut primii pași în dezvoltarea ta (și simți că ai facut progrese) te poți gândi și la o promovare. Cu cât avansezi tu ca persoană, cu atât ești mai de folos și de apreciat in cadrul unei companii. Vezi principiul meritocrației. Nimic nu se obține pe ochi frumoşi.

Totuşi, care e pasul următor odată ce simţi că meriţi? 

Acum că eşti complet determinat, ai avansat în dezvoltarea ta şi simţi că e momentul, noi venim în sprijinul tău! Citeşte mai multe despre cum sa fii promovat la job in articolele pe care ţi le-am pregătit!