Dezvoltare personala

Unii cred că e doar un ”bla, bla, bla”, dar adevărul este că în ziua de azi componenta de dezvoltare personala te poate propulsa în cariera ta să devii mai bun și mai bine plătit.

Etapele dezvoltării personale încep de la prima ta zi de lucru când începi și cum poți să faci o radiogramă a de ce facem ceea ce facem (aici recomandăm filmulețul lui Tony Robbins de la TED). Apoi trecem la disciplină și la obiceiuri sănătoase care să ne dea mai multă putere de muncă și implementare. Aici vă recomandăm un HOW-TO de pe canalul ALUX.

În acest proces de dezvoltare personala mai dăm peste o altă piatră de temelie, leadership-ul. Fie că ești cel mai junior din echipă, fie că ești un manager trebuie să fii un lider. Aici vă recomandăm să îl ascultați pe Simon Sinek, dar și pe John C. Maxwell.

Și pentru a ține scurtă această mini-prezentare, vă recomandăm să aveți o atitudine de antreprenor, inclusiv dacă lucrați într-o companie. Să fii ”self driven”, orientat către scop și succes, determinat sa ajungi sa atingi obiectivul indiferent de impedimente, etc. Pentru o astfel de atitudine vă super recomandăm canalul pe care și noi ne inspirăm. Se numește Valuetainment. Una din recomandarile care ne-au inspirat de pe acest canal se referă la etica muncii, găsiți aici articolul, cum să construiești o echipă, dar și pe partea antreprenorială, cum să începi un business sau cum să fii un CEO bun.

Îți recomandăm să arunci o privire peste articolele de mai jos și vezi care te pot ajuta să devii o persoană mai bună!

Vezi aici lista de articole pe dezvoltare personala

  • top 10 aptitudini ale viitorului

Aptitudini ale viitorului – Top 10

2019-10-15T19:52:54+00:00iunie 12th, 2019|Dezvoltare personala|

  Ce influențează aceste aptitudini ale viitorului? Societatea a ajuns într-un punct în care s-au depășit complet așteptările și preconizările făcute acum zeci de ani (legate de dezvoltare și de aptitudini ale viitorului). Ne plătim cafeaua de la Starbucks cu o bucată de plastic, conducem autobuze și mașini electrice (fără motor cu ardere internă, unele

  • Cum pot fi un angajat valoros

Etica muncii – ce înseamnă?

2019-10-17T18:18:27+00:00iunie 12th, 2019|Dezvoltare personala|

  Etica muncii se referă la atitudinea față de muncă. Aceasta include anumite valori care determină motivul și modul în care lucrezi și acționezi, ca o busolă morală. Fiecare dintre noi are propria etică a muncii, care se dezvoltă de-a lungul vieții și ne influențează ulterior. Acest lucru se manifestă, mai presus de toate, prin:

Depășește-ți convingerile limitative!

2019-10-17T19:37:50+00:00februarie 5th, 2019|Dezvoltare personala|

Fiecare dintre noi are un potențial enorm care așteaptă să fie exploatat la maxim, iar singurii care pot face asta suntem chiar noi înșine. Problema apare atunci când, din diverse motive, ne limităm la mai puțin decât ceea ce suntem cu adevărat capabili să facem. Se întâmplă, uneori, să nu reușim să ajungem acolo unde

  • do it now

Do It Now Mentality!

2019-09-12T05:41:49+00:00februarie 5th, 2019|Dezvoltare personala|

În alt articol am început să vorbim despre etica muncii, despre standardele tale referitoare la activitatea și efortul pe care le depui pentru a-ți atinge scopurile. Vom continua să dezbatem acest subiect și în articolul de față și îți vom explica ce înseamnă „do it now mentality”. Un aspect important care influențează felul în care muncești este modul